Συντετριμμένοι οι συντελεστές του «Game of Thrones» στα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Κιτ Χάρινγκτον, αποκάλυψε το ιδιαίτερα συναισθηματικό κόστος, με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι οι συντελεστές στον 8o κύκλο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.
 «Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή ήμασταν λυπημένοι που η σειρά τελείωνε ή αν κλαίγαμε επειδή ήμασταν τόσο... εξουθενωμένοι. Είχαμε στερηθεί τον ύπνο. Ήταν σαν να δημιουργήθηκε για να σε ωθήσει να σκεφτείς» εξήγησε ο Κιτ Χάρινγκτον, σημειώνοντας ότι όλοι αισθάνονταν ότι είχαν κουραστεί. «Αγαπώ τη σειρά, είναι το καλύτερο που συνέβη στη ζωή μου, θα μου λείψει μία μέρα, αλλά έχω εξαντληθεί» ανέφερε.
Ο ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο του με τη συμπρωταγωνίστριά του, Ρόουζ Λέσλι. «Πολλοί άνθρωποι συναντούν το άλλο τους μισό στη δουλειά» τόνισε. «Η δουλειά μας απλά συνέβη να είναι αυτό το εικονικό τηλεοπτικό σόου» είπε.
Ο Κιτ Χάρινγκτον ρωτήθηκε για τα επόμενα βήματά του μετά την ιστορική πορεία του στη σειρά «Game of Thrones». «Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δεν εργάζονται σε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές δεν συνειδητοποιούν πόσο αποπροσανατολισμένος είναι κάποιος μακριά από το σπίτι του όλη την ώρα» πρόσθεσε. «Ερχόμενος σήμερα εδώ (στο ξενοδοχείο) και βλέποντας όλους τους ανθρώπους να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο, αυτό φάνηκε στο μυαλό μου μια πραγματική πολυτέλεια. Αυτό πρέπει να ακούγεται τρελό» σημείωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης μετατέθηκε για τον Απρίλιο

Η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης, με την παρουσίαση συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 13 Απριλίου και όχι στ...