ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Συναυλίες του μοναδικού Bryan Ferry σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ο μοναδικός Bryan Ferry, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου θα ανέβει στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, δύο ημέρες πριν τη συναυλία του στο υπέροχο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, στη νοτιοδυτική πλαγιά της Ακρόπολης των Αθηνών, σε έναν από τους πιο επιβλητικούς χώρους του παγκόσμιου πολιτισμού, ο εμβληματικός τραγουδοποιός και συνθέτης υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια βραδιά που θα θυμάται για καιρό.

O Bryan Ferry παραμένει ένας από τους πιο καινοτόμους και εμβληματικούς τραγουδιστές και στιχουργούς της ποπ, με μια μοναδικής και εξαιρετικής κομψότητας φωνητική λάμψη. Άλλωστε, αυτός και ο σύγχρονός του, ο θρυλικός David Bowie, επηρέασαν γενιές ολόκληρες με τη μουσική και τις περσόνες που δημιούργησαν.

Ο Ferry κάνει δικό του κάθε τραγούδι που ερμηνεύει. Τα φωνητικά του είναι τόσο ξεχωριστά, που δίνουν ζωή σε έναν ολόκληρο κόσμο, μετατρέποντας κάθε κομμάτι σε περφόρμανς και επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην πλήρη αδράνεια και στο μελόδραμα, πάντα για χάρη ενός κομψού ρομαντισμού.

Γιόρτασε τα 40 χρόνια της καριέρας του με ένα καινούργιο instrumental άλμπουμ, το «The Jazz Age». Με την αρχήστρα του, την The Bryan Ferry Orchestra αποδίδει τις δικές του παλαιότερες συνθέσεις σε ρυθμούς τζαζ των 20’s. Όταν άκουσε το «The Jazz Age», ο Baz Luhrmann ζήτησε από τον Ferry να γράψει τη μουσική για το δικό του remake της ταινίας «The Great Gatsby».

To 2014, ο Ferry κυκλοφόρησε το 14ο σόλο άλμπουμ του, το ακραίο περιπλανητικό, κινηματογραφικό «Avonmore», που περιέχει και πρωτότυπες συνθέσεις, όπως τα «Soldier of Fortune» (γραμμένο μαζί με τον Johnny Marr), «Lost» και «Loop de Li», αλλά και τις διασκευές του για το «Send in the Clowns» του Stephen Sondheim και το «Johnny and Mary» του Robert Palmer.

Το «Bryan Ferry Live 2015» ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του Avonmore Tour, και περιέχει ολόκληρο το set που παίχτηκε, σε όλες τις ημερομηνίες της περιοδείας, σε ολόκληρο τον πλανήτη! To άλμπουμ περιέχει και κομμάτια από την τελευταία του δουλειά, «Avonmore» αλλά και όλες τις κλασικές επιτυχίες του Bryan Ferry με τους Roxy Music.

O «lounge lizard» Bryan Ferry παραμένει αξεπέραστος στο dancefloor και όσοι βρεθούν στο Ηρώδειο στις 11 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουν μία μοναδική εμφάνιση.

Μετά το αθηναϊκό κοινό, ο Ferry θα μαγέψει, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, και το κοινό της Θεσσαλονίκης, που θα βρεθεί στο Θέατρο Δάσους.

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας ξεκίνησε.

Οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Άνω Διάζωμα
Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στο Άνω Διάζωμα κοστίζουν 49,50 ευρώ
Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα για: Ανέργους (με την επίδειξη κάρτας): 22 ευρώ, Φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 33 ευρώ

Κάτω Διάζωμα
Β΄ Ζώνη: 82,50 ευρώ
Α΄ Ζώνη: 110 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη: 132 ευρώ
Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Κάτω Διάζωμα (Τμήμα Α -Σειρές 1 & 2): 22 ευρώ
*Σε όλες τις τιμές εισιτηρίων συμπεριλαμβάνεται 10% επιβάρυνση υπηρεσίας πώλησης εισιτηρίων.
**Δεν διατίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια φοιτητών, ανέργων και ΑΜΕΑ.

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων
Ticket House - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366
www.tickethouse.gr
Δίκτυο καταστημάτων - PUBLIC
ηλεκτρονικά: www.ticketmaster.gr & www.tickethouse.gr

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes