ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Η Νάνα Μούσχουρη έρχεται στο Ηρώδειο με τη συναυλία «Έναν μύθο θα σας πω», την Πέμπτη 5 Ιουλίου

Έχοντας ξεκινήσει από την Ελλάδα, πριν από 60 χρόνια, για να διαγράψει λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, η ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Ακρόπολη) για μία μοναδική μουσική βραδιά, με τίτλο «Έναν μύθο θα σας πω», την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.
Με τη χαρακτηριστική φωνή της, η Νάνα Μούσχουρη έχει δώσει πάνω από 10.000 παραστάσεις στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου, από την Όπερα του Παρισιού, το Royal Albert Hall του Λονδίνου και τη Φιλαρμονική του Βερολίνου, έως το Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, την Όπερα του Σίδνεϊ και το Teatro Monumental στη Χιλή, αλλά και σε θέατρα και μουσικές σκηνές σε μικρές πόλεις και χωριά.
Φέτος, επανέρχεται με μία μεγάλη συναυλία για να τραγουδήσει τον «μύθο» της, που ξεκίνησε με το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και συνεχίστηκε με μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως τα «White Rose of Athens», «Α force de prier»,  «Au cœur de septembre» και «Le temps des cerises».
Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, του οποίου η διεθνής ερμηνεύτρια είναι αρωγός από την πρώτη χρονιά της ίδρυσής του, το 1990, ενώ, το 2017, ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ». Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Συντελεστές
Μουσικοί: Lucien di Napoli (πιάνο), Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο - μαντολίνο - μπουζούκι), Αγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Jean Philippe Roux (μπάσο), Philippe Pegno (πνευστά - κρουστά), Yannick Dearborn (κιθάρα).

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: 20 έως 85 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων: κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 - εντός στοάς Πεσμαζόγλου, καταστήματα: Seven Spots, Reload, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, πολυχώρος  Yoleni’s, Viva Kiosk στο Σύνταγμα, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τηλεφωνικά: 210 3272000, ομαδικές κρατήσεις: 210 3222720, κρατήσεις ΑΜΕΑ: 211 7800056 (ώρες λειτουργίας: 9:00 - 17:00), ηλεκτρονικά: greekfestival.gr και viva.gr.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes