ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Shakira και Maluma επιστρέφουν με το καλοκαιρινό τραγούδι «Clandestino»

Το πιο ταιριαστό δίδυμο της λάτιν μουσικής ενώνει ξανά τις δυνάμεις του. Η Shakira και ο Maluma παρασύρουν στον ακαταμάχητο ρυθμό του «Clandestino».
Η Κολομβιανή αστέρας και ο καρδιοκατακτητής συμπατριώτης της έσμιξαν για πρώτη φορά στην απόλυτη επιτυχία «Chantaje» και έκαναν θραύση.
Το video clip για το 16 φορές(!) πλατινένιο τραγούδι έχει προβληθεί πάνω από 2,1 δισεκατομμύρια φορές στο YouTube και έχει αποκτήσει μία υπερήφανη θέση στο πάνθεον των 19 βίντεο της πλατφόρμας με τις περισσότερες προβολές.
Με δεδομένη τη χημεία που έχουν κάθε φορά που βρίσκονται στο ίδιο στούντιο, η Shakira συνεργάστηκε ξανά με τον Maluma προκειμένου να μας ρίξει στην παγίδα του «Trap», ένα τραγούδι από τον τελευταίο προσωπικό δίσκο της, το «El Dorado». Το «Trap» ανέβηκε έως το Νο17 της κατάταξης για τα «Hot Latin Songs» στο αμερικάνικο «Billboard».
Η Shakira και ο Maluma σμίγουν για τρίτη φορά και το νέο ντουέτο τους, που τιτλοφορείται «Clandestino», έχει το φόντο να γίνει η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία τους έως τώρα.
Το τραγούδι αφηγείται την ιστορία ενός παράνομου έρωτα συνδυάζοντας reggae και reggaeton στοιχεία, ενώ συνυπογράφεται από το δίδυμο και τον βραβευμένο με Latin Grammmy, Édgar Barrera. Δείτε το ΕΔΩ 

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes