ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η Νάνα Μούσχουρη ενώνει τις δυνάμεις της με την «ΕΛΠΙΔΑ» στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου

Τις δυνάμεις της και τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρο του, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμα μία φορά η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη.
Σε μία ιστορική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου, με τίτλο «Ένα μύθο θα σας πω», η αγαπημένη καλλιτέχνης επιστρέφει στην χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχεται την Νάνα Μούσχουρη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».
Μέρος των εσόδων της συναυλίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» του οποίου η Νάνα Μούσχουρη είναι αρωγός από την πρώτη χρόνια της ίδρυσής του, το 1990, και «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» από το 2017.
Με αφορμή τη συναυλία «Ένα Μύθο θα σας πω» η κα Βαρδινογιάννη και η κα Μούσχουρη παραχώρησαν σήμερα κοινή Συνέντευξη Τύπου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ».
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Μανώλης Παπασάββας, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Μαργαρίτα Μάτσα και η Νάνα Μούσχουρη.
Υποδεχόμενη την κα Μούσχουρη, η κα Βαρδινογιάννη είπε:  «Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση καθώς υποδεχόμαστε στον χώρο αυτόν, για άλλη μια φορά, την διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, την «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα» Νάνα Μούσχουρη. Τον άνθρωπο που πίστεψε στο όραμά μας και το στήριξε από την πρώτη στιγμή.  Γι αυτό, η σκέψη μας να συναντηθούμε σήμερα στο Ογκολογικό Νοσοκομείο μαζί σας με  την αφορμή αυτή, αποτελεί μια ακόμα συμβολική κίνηση μέσα από την οποία στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στα άρρωστα παιδιά, ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις μας μαζί με την Νάνα για μια ιστορική βραδιά στο Ηρώδειο».
Από την πλευρά της, η κα Μούσχουρη μίλησε εκτενώς για τα 60 χρόνια της μουσικής της πορείας καθώς και για τη συνεργασία της με τον Μάνο Χατζηδάκη, τον Νίκο Γκάτσο και την Μελίνα Μερκούρη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο και την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.  «Με μεγάλο θαυμασμό και ευγνωμοσύνη βρίσκομαι εδώ σήμερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Μαριάννα που μου έδωσε μέσα από αυτή τη συνεργασία την ευκαιρία να βοηθήσω.  Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που το κάνω για τα παιδιά, που ελπίζω να είναι γερά και να μεγαλώσουν, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να γίνουν ο εαυτός τους», είπε, ανάμεσα σε άλλα, η κα Μούσχουρη.
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Νάνα Μούσχουρη μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι δύο κυρίες τόνισαν ότι εκτός από μία στενή και μακροχρόνια φιλία, τις ενώνει η αγάπη τους για τα παιδιά και ο κοινός τους στόχος για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, η κυρία Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε ότι μετά από 28 χρόνια αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, η «ΕΛΠΙΔΑ» προχωρά στο επόμενο βήμα της: στη δημιουργία ενός Κέντρου Αριστείας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, με την προμήθεια εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας αλλά και με την μετεκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes