ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

«13 Reasons Why»: Οι κασέτες ήταν μόνο η αρχή…

Η σειρά «13 Reasons Why», που που αγαπήσατε επιστρέφει στο Netflix, στις 18 Μαΐου.
Η δεύτερη σεζόν ξεκινά στον απόηχο του θανάτου της Χάνα, καθώς οι χαρακτήρες της σειράς πασχίζουν να οδηγηθούν στην επούλωση και την ανάκαμψη.
Το σχολείο Liberty High ετοιμάζεται να περάσει από δίκη, αλλά κάποιος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει κρυφή την αλήθεια γύρω από τον θάνατο της Χάνα. Μια σειρά από δυσοίωνες φωτογραφίες polaroid οδηγούν τον Κλέι και τους συμμαθητές του στην αποκάλυψη ενός αποκρουστικού μυστικού και της συνωμοσίας συγκάλυψής του.
Η δεύτερη σεζόν του «13 Reasons Why» θα δώσει απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα που έμειναν μετέωρα στο τέλος της πρώτης. Πώς θα επουλωθούν τα τραύματα της Τζέσικα μετά την επίθεση; Ο Μπράις θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη; Πώς θα ξεπεράσει ο Κλέι την τραυματική απώλεια της Χάνα; Τι συνέβη στον Άλεξ;  Πώς θα τα βγάλει πέρα ο Τάιλερ και ποιες επιλογές θα κάνει μπροστά στην κοινωνική του απομόνωση;
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ντίλαν Μινέτ ως Κλέι Τζένσε,  Κατερίνα Λάνγκφορντ ως Χάνα Μπέικερ,  Κέιτ Γουόλς ως κα Μπέικερ, Ντέρεκ Λουκ ως κος Πότερ, Μπράντον Φλυν ως Τζάστιν Φολέυ, Τζάστιν Πρέντις ως Μπράις Γουάκερ, Αλίσα Μπόε ως Τζέσικα Ντέιβις, Κρίστιαν Ναβάρο ως Τόνυ Παντιλα, Μάιλς Χάιζερ ως Άλεξ Στάνταλ, Ντέιβιν Ντρουίτ ως Τάιλερ, Άνι Γουίντερς ως Χλόη, Τόμι Ντόρφμαν ως Ράιαν Σέιβερ, Μπράιαν Ντ’Άρσυ Τζέιμς ως κος Μπέικερ, Σόσι Μπέικον ως Σκάι, Στίβεν Γουέμπερ ως Διευθυντής Μπόεν και Σαμάνθα Λόγκαν ως Νίνα.
Σεναριογράφος, δημιουργός και παραγωγός της σειράς είναι ο Μπράιαν Γιόρκεϋ, με διευθυντές παραγωγής τους Σελένα Γκόμεζ, Μάντυ Τίφι, Κρίστελ Λάμπλιν, Στιβ Γκόλιν της Anonymous Content και Τζόυ Γκόρμαν.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes