ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

«Σεμίραμις»: Η όπερα του Rossini σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», έπειτα από μία ακόμα επιτυχημένη προβολή της «Μποέμ» του Puccini, επιστρέφει με τη σπουδαία όπερα του Rossini, «Σεμίραμις».
Πρωταγωνιστεί η Angela Meade, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στον ομώνυμο ρόλο στη Met. Δίπλα της η Elizabeth DeShong ως Αρσάκης, Διοικητής της Ασυριακής Στρατιάς, ο Javier Camarena ως ο Ινδός βασιλιάς Ιντρένο, ο Ildar Abdrazakov ως πρίγκιπας Ασούρ και ο Ryan Speedo Green ως αρχιερέας Ορόης. Την παράσταση θα διευθύνει ο Maurizio Benini.

Πρόκειται για μία σπάνια όπερα, η οποία θα προβληθεί για πρώτη φορά στη Met, μετά από σχεδόν 25 χρόνια. Στην Ελλάδα, το φιλόμουσο κοινό, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εκπληκτικές μελωδίες και τα απαιτητικά ντουέτα της παράστασης, από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του Μπελκάντο, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη,  στις συνεργαζόμενες αίθουσες του δικτύου του Ομίλου ANTENNA, το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 7.55 το απόγευμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγική όπερα του Rossini, η «Σεμίραμις» θα προβληθεί ζωντανά σε 72 χώρες σε όλο το δίκτυο των ζωντανών μεταδόσεων της Met σε όλο τον κόσμο.

Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.
Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τη «Σεμίραμις» σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια από τις παρακάτω αίθουσες:
1. Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
2. Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) – Κυριακή 11/3/2018 στις 19:55
3. Βόλος (Κινηματοθέατρο Αχίλλειον)
4. Αλεξανδρούπολη (Δημοτικό Θέατρο)
5. Χανιά (ΚΑΜ)
6. Αγρίνιο (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο)
7. Καστοριά (Αμφιθέατρο ΤΕΙ)
8. Λεμεσός (Θέατρο Rialto)

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com.  Η σεζόν 2017-18 της ΜΕΤ Opera , συνεχίζεται με μια σειρά από επιλεγμένες παραγωγές της ΜΕΤ μέχρι και τον Απρίλιο 2018.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes