Πόλος έλξης έγινε το μπλε σπίτι της ταινίας «Lady Bird»

Θαυμαστές της ταινίας «Lady Bird» από τα μήκη και πλάτη της γης ταξιδεύουν στο Σακραμέντο, για να επισκεφθούν τη μπλε έπαυλη που εμφανίζεται αρκετές φορές στο φιλμ, το σπίτι στο οποίο θα ήθελε να ζει η πρωταγωνίστρια.
Η σκηνοθέτης της ταινίας, Γκρέτα Γκέργουικ δήλωσε πρόσφατα στο «The Late Late Show»  ότι αρκετοί κάτοικοι συνεργάστηκαν για να διοργανώσουν την περιήγηση «Lady Bird walking tour» σε τοποθεσίες που εμφανίζονται στην ταινία και τώρα η μπλε κατοικία βομβαρδίζεται από επισκέπτες καθημερινά.
Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε: «Οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού ενοχλούνται που άνθρωποι περπατούν τώρα στο δρόμο τους» η Γκέργουικ είπε, με απολογητικό ύφος: «Νομίζω ότι είναι εντάξει, αλλά αισθάνομαι τόσο άσχημα, διότι δεν ήξερα και σίγουρα δεν θα μπορούσα να γνωρίζω ότι αυτό θα συμβεί».
Τα γκρουπ των επισκεπτών φωτογραφίζονται μπροστά από τη μπλε έπαυλη,  ενώ ένα από τα μέρη που εμφανίζονται στην ταινία, το Club Raven προσφέρει πλέον cocktail Lady Bird.

Λέτε να είναι μια μόδα που θα περάσει; Πάντως πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ταξιδεύουν για να δουν το σπίτι, στο οποίο γυρίστηκε το «Home Alone» (Μόνος στο Σπίτι) το ξενοδοχείο της ταινίας «The Shining» (H Λάμψη) ακόμη και τις σκάλες από το «Exorcist» έπειτα από τόσες δεκαετίες.
Follow me on Instagram | Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακρόπολη : Μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου και Απόστολου Σάντα

Πινακίδα με την αναγραφή των δύο ονομάτων του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου (Λάκη) Σάντα θα τοποθετηθεί στη βόρεια κλιτύ, στο σημείο από τ...