ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn live στο Κύτταρο

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 η rock, rap, heavy μπάντα Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn, θα βρεθούν στη σκηνή του Kyttaro Live Club, για την πρώτη εμφάνιση της χρονιάς.
Ο Δημήτρης Μεντζέλος θεωρείται από τους πρωτεργάτες του ελληνικού hip hop. MC, στιχουργός και performer κατά την 20ετή πορεία του με τα Ημισκούμπρια με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στην Ελλάδα, εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολλές σόλο δουλειές και συνεργασίες.
 Οι Prejudice Reborn είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που κινείται στα πλαίσια του αμερικάνικου ήχου με heavy metal επιρροές. Έχουν δύο επίσημες δουλειές και πολλές συναυλίες στο ενεργητικό τους. Είναι γνωστοί επίσης για τα live tribute στους Metallica. Οι "Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn" δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2013 όπου και κυκλοφόρησαν το EP "Rock Rap Heavy", καθώς και δύο μουσικά βίντεο, το ομώνυμο κομμάτι "Rock RapHeavy" και το "La Strada". To αυτοαποκαλούμενο από το ίδιο το συγκρότημα "Rap/Rock project" απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και περιοδικά, ενώ πραγματοποίησε πολλές συναυλίες σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Το συγκρότημα δουλεύει πάνω σε καινούριο υλικό κι έχει στόχο την κυκλοφορία ενός full length album, συνεχίζοντας παράλληλα τις live εμφανίσεις.
Η μπάντα θα παίξει κομμάτια από την δισκογραφία της, αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια από την νέα δουλειά που ετοιμάζει. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές από διάσημους καλλιτέχνες που επηρέασαν τον ήχο και την πορεία της μπάντας.

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018
Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 7€
Καλλιτέχνης: Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn
Χώρος: Κύτταρο Live Club, Hπείρου 48 & Αχαρνών | Τηλέφωνο: 210 8224134
Σημεία Προπώλησης: Προπώληση εισιτηρίων: Κύτταρο, www.kyttarolive.gr (10.00-13.00 καθημερινές και ώρες-συναυλιών)/ Viva.gr /reload stores / Seven Spots / 11876 /Media Markt / Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία /Αθηνόραμα


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes