Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, που συμμετέχει στις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού του φεμινισμού στη σύγχρονη εποχή, ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia.
Το 2017 ήταν μία γεμάτη χρονιά για την Άμπερ Χερντ, η οποία εμφανίζεται στις ταινίες «Justice League» και «Aquaman». Για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας, η Αμερικανίδα ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, πέρασε τους τελευταίους επτά μήνες στην Αυστραλία και ερωτεύτηκε τη χώρα.
Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Τζόνι Ντεπ, η Χερντ συνέχισε την εκστρατεία για τη δικαιοσύνη και τη νομιμότητα, ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να βγουν μπροστά και να επικρίνουν την επικρατούσα κατάσταση με το να είναι ειλικρινείς για τα δικά τους ζητήματα χωρίς να ντρέπονται.
Η ηθοποιός, η οποία ομολόγησε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον γάμο της με τον Ντεπ, δεν αναφέρθηκε στα σκάνδαλα που περιβάλλουν το Χόλυγουντ.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ, το αφιέρωσε στους σκύλους της -κάποτε βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, επειδή πήρε παράνομα τους σκύλους της σε ταξίδι στην Αυστραλία.
Στη συνέχεια μίλησε για τα αποτελέσματα της ιστορικής δημόσιας διαβούλευσης που διεξήχθη στη χώρα με την υποβολή ψήφων μέσω ταχυδρομείου, στην οποία οι πολίτες της Αυστραλίας τάχθηκαν υπέρ του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου.

H Χερντ, η οποία έχει αποκαλύψει ότι είναι bisexual ανέφερε: «Θυμάμαι ότι πριν από δέκα χρόνια πήγα να κρατήσω το χέρι της φίλης μου και μου είπαν ότι αυτό ήταν θανατική ποινή στο Χόλυγουντ. Δέκα χρόνια αργότερα, ολόκληρο το αεροπλάνο χειροκροτούσε. Δάκρυσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company στο θέατρο Πόρτα

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company, μετά την πρεμιέρα της στη Δανία, έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες on demand από τη σκη...