Η Angelina Jolie στην πιο εντυπωσιακή φωτογράφιση της ζωής της

Η Angelina Jolie απολαμβάνει να παίζει διαφορετικούς ρόλους μπροστά από τις κάμερες ή πίσω από αυτές.
Για τον λόγο αυτό, η γνωστή σταρ επιλέχθηκε να είναι το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair, με μία πλούσια φωτογράφηση για το εσωτερικό του.
Τη φωτογράφηση ανέλαβε το δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott και όπως δήλωσε η διευθύντρια μόδας του περιοδικού, Jessica Diehl, «όλη η ιδέα στηρίχθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει μόνο μία ιδιότητα, αφού δεν είναι μόνο σκηνοθέτιδα, δεν είναι μόνο ανθρωπίστρια, δεν είναι μόνο μητέρα, δεν είναι μόνο ηθοποιός. Είναι όλα αυτά σε ένα. Και δεν την καθορίζει το ένα περισσότερο από κάποιο άλλο».
Η παρουσίαση στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αρχίζει με την Jolie ως έναν εντυπωσιακό κινηματογραφικό κύκνο, φορώντας ένα καπέλο του Djaba Diassamidze, ενώ στο λαιμό της τυλίγεται ένα κόσμημα του Οίκου Tiffany & Co.

«Η Angelina είναι πολύ αφοσιωμένη» λέει ο Diehl, «δεν εμφανίζεται καθημερινά και πραγματικά μιλάει για όλα για πρώτη φορά. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλά για όλα αυτά. Συμμετείχε και ακολουθούσε τη συζήτηση, και αυτό ήταν πραγματικά διασκεδαστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η πιο θεατρική βιβλιοθήκη του κόσμου, σχεδιασμένη από τον Κένγκο Κούμα

«Ένα δωμάτιο χωρίς βιβλία είναι ένα σώμα χωρίς ψυχή» είπε ο Κικέρων και η γρανιτένια όψη του Μουσείου Πολιτισμού Kadokawa του Τόκιο δεν προε...