ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Δημήτρης Παπαϊωάννου: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του νέου έργου του

Πρεμιέρα στις 24 Μαΐου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση
Ο δημιουργός των παραστάσεων «Μήδεια», «2», «Πουθενά», «Μέσα» και «Still Life»,  Δημήτρης Παπαϊωάννου, εργάζεται σιωπηλά για να εκπλήξει και πάλι το κοινό του, με τη δεύτερη παραγωγή που θα παρουσιάσει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.
Διατηρώντας την παράδοση, που θέλει τα έργα του να καλύπτονται με μυστήριο μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψής τους, ο Έλληνας δημιουργός κοινοποίησε στη σελίδα του στο facebook την πρώτη φωτογραφία από το νέο του έργο, που αρχίζει να παίρνει την τελική του μορφή, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ο τίτλος του καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης έχει αποδείξει ότι περνά με χαρακτηριστική άνεση από μεγάλα θεάματα, όπως οι τελετές  έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, σε λιτά ντουέτα, ενώ η ματιά του, είτε σε μυθικές μορφές όπως στη «Μήδεια», είτε στην οικεία αστική καθημερινότητα όπως στο «Μέσα», ανοίγει νέους κόσμους. Ο Δημήτρης Παπαιωάννου, μέσα από τις δημιουργίες του υπενθυμίζει ότι δεν χρειάζονται πολλά για να δημιουργηθεί η μαγεία της τέχνης.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes