Η Mariah Carey παρουσιάζει τη ζωής της μέσα από ντοκιμαντέρ

Τη ζωή της σε ριάλιτι θα παρουσιάσει η τραγουδίστρια, Mariah Carey, σε οκτώ επεισόδια μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο E!News.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα σούπερσταρ, σε συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε τη νέα σειρά, δήλωσε ότι δεν ξέρει τι είναι... ριάλιτι.  «Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι ριάλιτι - κυριολεκτικά», είπε στους δημοσιογράφους.
Η νέα σειρά παρουσιάζεται περισσότερο σαν ντοκιμαντέρ για τη ζωή τής τραγουδίστριας κι όχι τόσο ως ριάλιτι σόου.

«Ο Κόσμος της Mariah» (Mariah's World) έχει ως στόχο να παρουσιάσει την πολυάσχολη ζωή της τραγουδίστριας και την ακολουθεί καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη της περιοδεία στην Ευρώπη, αλλά και στις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον επιχειρηματία James Packer.

Στη σειρά θα συμμετάσχουν και τα 5χρονα δίδυμα τής τραγουδίστριας, καθώς όπως δηλώνει η ίδια: «Θα μπορούσαν να έχουν δική τους εκπομπή, επειδή είναι πολύ αστεία». Επίσης, υπάρχουν σκέψεις να εμφανιστεί και ο πρώην σύζυγός της Nick Cannon και όπως είπε αυτό μένει να το δούμε, καθώς η σειρά βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας.


Μάλιστα, η τραγουδίστρια έσπευσε να διορθώσει έναν δημοσιογράφο όταν αυτός ρώτησε εάν είναι λάθος η πληροφορία σύμφωνα με την οποία παίρνει μέρος στο ριάλιτι και ο πρώην σύζυγός της, λέγοντας: «Εγώ δεν είπα αυτό. Είπα ότι ήταν στα γυρίσματα, αλλά δεν ξέρω τι θα περιληφθεί στο μοντάζ». Η εκπομπή αναμένεται να βγει στον «αέρα» τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι μεγάλοι νικητές

Κάθε χρόνο, η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) διοργανώνει στην Αμερική την τελετή ...