ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Στα ύψη οι πωλήσεις δίσκων του Prince

Η σορός του Prince, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 57 ετών σε ανελκυστήρα της έπαυλής του στη Μινεσότα, αποτεφρώθηκε σε μικρή ιδιωτική τελετή, παρουσία της οικογένειας και των φίλων του.
Η αιτία θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή παραμένει άγνωστη ενώ η τοποθεσία όπου θα φυλαχτούν οι στάχτες του Prince θα παραμείνει μυστική. Η ανακοίνωση επίσης αναφέρει, ότι θα πραγματοποιηθεί μια μουσική γιορτή στη μνήμη του πρίγκιπα της ποπ.
Εκτιμάται ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του Prince. Έξω από την έπαυλη είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες φαν, οι οποίοι άφηναν μοβ μπαλόνια, λουλούδια, σημειώματα.
Ο γαμπρός του, Maurice Phillips, ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής εργαζόταν συνεχώς επί έξι ημέρες  πριν το θάνατό του. Μιλώντας μετά την ιδιωτική τελετή αποτέφρωσης, στο κτήμα του Prince, ο Phillips δήλωσε: «Εργαζόταν επί 154 ώρες ασταμάτητα. Ήμουν μαζί του το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ήταν πολύ καλός».
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Phillips μιλώντας στη «Sun», το ακίνητο του Prince θα μετατραπεί σε Μουσείο. «Θα είναι για τους θαυμαστές του. Τα έδινε όλα στους θαυμαστές του και με αυτό θα θυμούνται τη μουσική του, η οποία είναι η κληρονομιά του» είπε. «Ο Prince ήταν πάντα ένας κλειστός τύπος, αλλά θα ήθελε ο κόσμος να θυμάται τη μουσική του» πρόσθεσε.
Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες γύρω από τον θάνατό του, οι αρχές αναφέρουν: «δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως αυτοκτόνησε». Πρόσθεσαν, μάλιστα, πως «δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια τραυματισμού» στο σώμα του.
Μετά τον θάνατο του Prince, οι πωλήσεις των δίσκων του, σε όλο τον κόσμο, έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes