ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«11.22.63»: Η σκοτεινή πλευρά του Αμερικανικού Ονείρου

Στις 22 Νοεμβρίου 1963, τρεις πυροβολισμοί αντήχησαν στο Dallas. Ο Πρόεδρος Kennedy ήταν νεκρός. Τι θα συνέβαινε εάν μπορούσαμε να αλλάξουμε την ιστορία;
Το «11.22.63» είναι η νέα επική σειρά, εννέα επεισοδίων, που συνδυάζει διαφορετικά κινηματογραφικά στυλ, με τις υπογραφές του J.J. Abrams («Lost», «Fringe»), του διάσημου συγγραφέα Stephen King, της σεναριογράφου Bridget Carpenter («Friday Night Lights») και σε παραγωγή της Warner Bros Television.
Βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Stephen King και με πρωταγωνιστές μια ομάδα ηθοποιών οι οποίοι ενσαρκώνουν βαθιά περίπλοκους χαρακτήρες, το «11.22.63» παρουσιάζει στους τηλεθεατές τη σκοτεινή πλευρά του Αμερικανικού Ονείρου.
Ο Jake Epping (James Franco) είναι καθηγητής γυμνασίου, ο οποίος ενώ βρίσκεται χαμένος στη ρουτίνα της καθημερινότητας, θέλει να κάνει τη διαφορά με κάτι ουσιώδες. Με την παρότρυνση του άρρωστου φίλου του (Chris Cooper), ο Jake γυρίζει πίσω στον χρόνο με στόχο να εμποδίσει τη δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy.
Η ιστορία μάς μεταφέρει στο Τέξας της δεκαετίας του 1960, με τον Jake να εξερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις γύρω από τον φερόμενο ως δολοφόνο Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). 
Την αποστολή του Jake απειλεί όχι μόνο ο Oswald, αλλά και η Sadie (Sarah Gadon), μια όμορφη βιβλιοθηκάριος την οποία ο Jake τελικά ερωτεύεται. Δυσκολίες θα συναντήσει και από το ίδιο το παρελθόν, το οποίο δε θέλει να αλλάξει και θα κάνει τα πάντα για να αντισταθεί - πολλές φορές βίαια.
Η πρεμιέρα της νέας σειράς «11.22.63», στο FOX, θα προβληθεί την Τρίτη 12 Απριλίου στις 22:40.


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes