ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Σάρωσε στα βραβεία Brit Awards η Adele, εντυπωσίασε η Rihanna

Τα  βραβεία Brit Awards, της κορυφαίας ίσως μουσικής βιομηχανίας στην Ευρώπη, απονεμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ο2 του Λονδίνου, με τη δισκογραφική επιστροφή της Adele να συνοδεύεται  με σαρωτική νίκη και τέσσερα βραβεία - καλύτερης Βρετανίδας ερμηνεύτριας, καλύτερου single, καλύτερου άλμπουμ καθώς και με το βραβείο «Global Success Song», το οποίο της απένειμε από τον διεθνή διαστημικό σταθμό ο Βρετανός αστροναύτης Tim Peake. 
«Ένιωσα σχεδόν ότι τελειώνει η καριέρα μου. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, σας ευχαριστώ όλους» ανέφερε η  27χρονη τραγουδίστρια παραλαμβάνοντας τα βραβεία της συγκινημένη, ενώ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην τραγουδίστρια Kesha, η οποία πρόσφατα έκανε μήνυση στον παραγωγό της Dr. Luke, κατηγορώντας τον για βιασμό και κακοποίηση. Η Adele έκλεισε ερμηνεύοντας το «When We Were Young». 
Το βραβείο του καλύτερου Βρετανού σόλο ερμηνευτή απέσπασε ο James Bay, ενώ στις κατηγορίες των καλύτερων μη Βρετανών καλλιτεχνών νικητές αναδείχθηκαν ο Justin Bieber και η Bjork.   Καλύτερο βρετανικό συγκρότημα ψηφίστηκαν, για τέταρτη φορά στην καριέρα τους, οι Coldplay. 

H Annie Lennox.
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, το ειδικό τιμητικό αφιέρωμα και η βράβευση του David Bowie για τη συνολική προσφορά του, ενώ η Annie Lennox και ο Gary Oldman απέτισαν φόρο τιμής στον σπουδαίο καλλιτέχνη, και η Lorde ερμήνευσε επί σκηνής το «Spiders From Mars» μαζί με τη μπάντα του Bowie. 
Ζωντανές εμφανίσεις στην τελετή απονομής πραγματοποίησαν οι Coldplay, o Justin Bieber, οι  Weekend, Lorde και Adele.


Την παράσταση έκλεψε για μια ακόμη φορά η Rihanna - που επέστρεψε στη Βρετανία μετά από τέσσερα χρόνια - με το σόου που έδωσε στη σκηνή του Ο2. Η 28χρονη τραγουδίστρια, έχοντας στο πλευρό της τον πρώην σύντροφό της Drake, παρουσίασε μια σέξι χορογραφία που προκάλεσε πολλά σχόλια. Φορώντας ένα λευκό σύνολο απέδειξε ότι η χημεία της με τον Drake παραμένει εκρηκτική στη χορογραφία για το τραγούδι «Work», του οποίου το βίντεο κλιπ έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Τα βραβεία
Άνδρας καλλιτέχνης από την Αγγλία
James Bay

Γυναίκα καλλιτέχνης από την Αγγλία
Adele

Αγγλικό συγκρότημα
Coldplay

Άγγλοι πρωτοεμφανιζόμενοι
Catfish and Bottlemen

Αγγλικό σινγκλ
Adele - «Hello»

Αγγλικό άλμπουμ της χρονιάς
Adele - «25»

Άγγλος παραγωγός της χρονιάς
Charlie Andrew

Αγγλικό βίντεο της χρονιάς
One Direction - Drag Me Down

Διεθνής άνδρας καλλιτέχνης
Justin Bieber

Διεθνής γυναίκα καλλιτέχνης
Bjork

Διεθνές συγκρότημα
Tame Impala

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes