ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του «Λευκού δούκα», David Bowie

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του «Λευκού δούκα», David Bowie, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, στο περίφημο «Carnegie Hall» της Νέας Υόρκης.
Η συναυλία είχε κανονιστεί να παρουσιαστεί ως αφιέρωμα στην καριέρα του θρυλικού καλλιτέχνη, ωστόσο μετά τον θάνατό του οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα αποτελέσει τελικά συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του.
Το συγκρότημα του Tony Visconti, παραγωγού του David Bowie, θα ερμηνεύσει τραγούδια του «χαμαιλέοντα της ροκ», ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι: Cyndi Lauper, the Mountain Goats, Heart's Ann Wilson, Perry Farrell, Jakob Dylan, The Roots κ.ά.
Τα εισιτήρια ξεκίνησαν να πωλούνται τη Δευτέρα, την ώρα που η είδηση του θανάτου του Bowie έκανε τον γύρο του κόσμου και έχουν ήδη ξεπουληθεί.
Το άλμπουμ «Blackstar», του διάσημου τραγουδιστή και ηθοποιού, το οποίο κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων του, βρέθηκε στην πρώτη θέση του αμερικάνικου iTunes τη Δευτέρα.
Υπολογίζεται ότι τις πρώτες δώδεκα ώρες από την είδηση του θανάτου του, 35 εκατομμύρια χρήστες στα social media πραγματοποίησαν περί τις 100 εκατομμύρια αναρτήσεις.

Θαυμαστές του Bowie ανάβουν κεριά έξω από το σημείο όπου γεννήθηκε, στο Μπρίξτον του νότιου Λονδίνου, αλλά και στο αστέρι του στη «Λεωφόρο της Δόξας» (Hollywood Walk of Fame), έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη καθώς και έξω από το διαμέρισμα που διατηρούσε παλαιότερα στο Βερολίνο.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes