ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τα Τραγούδια της Γενιάς μας με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Μιτζέλος και οι Τερμίτες μας προσκαλούν να απολαύσουμε παλιά και αγαπημένα κομμάτια.

Την πλούσια μουσική βιογραφία του, φωτίζοντας όλες τις περιόδους, θα μας “αποκαλύψει” για πρώτη φορά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παρέα με τους Τερμίτες και τους P.L.J.Band, την πιο “αρχαία” εκδοχή τους, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Από το θρυλικό “Αρμαγεδδών” με την progressive rock αισθητική μέχρι τις σύγχρονες συνεργασίες του ο Μαχαιρίτσας θα επιστρατεύσει κάθε επιτυχία του για να δώσει το δικό του στίγμα απέναντι σ' ένα κόσμο που έχει χάσει τον εαυτό του και μοιάζει να στέκεται μετέωρος πάνω από την άβυσσο.


Μαζί τους θα είναι ο Γιάννης Κότσιρας που ως αφηγητής στο “Αρμαγεδδών” και ερμηνευτής μαζί με τους Τερμίτες στο δεύτερο μέρος, θα δώσει τη δική του νότα στη μουσική παράσταση,. Ενώ η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου με τον παραδοσιακό της ήχο θα χρωματίσει τις ενορχηστρώσεις παντρεύοντας ήχους, ρυθμούς και μελωδίες.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes