ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Just a Girl: Οι Florence + The Machine διασκευάζουν το hit των No Doubt για τον νέο κύκλο Yellowjackets

Το αγαπημένο – και σίγουρα ακόμη επίκαιρο για την αντιμετώπιση των νέων γυναικών – κομμάτι των No Doubt, “Just A Girl” διασκεύασαν οι Florence + The Machine με τον δικό τους μοναδικό τρόπο για το Yellowjackets.

Η νέα αυτή διασκευή έγινε με αφορμή τη δεύτερη σεζόν της, υποψήφιας για 7 βραβεία Emmy σειράς, που μας καθήλωσε τον περασμένο χρόνο με την εθιστική πρώτη σεζόν του.

Την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης διασκευής έκανε η ίδια η Florence Welch, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram.

Στο βίντεο, βλέπουμε την Florence να κοιτάζει στα backstage μερικά από τα φορέματα που έχει επιλέξει για την περιοδεία της (η οποία θα την φέρει και στην χώρα μας το φετινό καλοκαίρι), μέχρι που ανάμεσα στα (χαρακτηριστικά boho) κομμάτια της, βλέπουμε ένα κολλεγιακό κίτρινο-μπλε τζάκετ, με το λόγκο των Yellowjackets στην πλάτη, το οποίο και η frontwoman των Florence and the Machine φορά αμέσως.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που επιλέχθηκα από την ομάδα για τη φετινή χρονιά” γράφει στο βίντεο, με τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram να απαντά “Κάνουμε τρομερή ομάδα”.

Στο βίντεο παίρνουμε και μία γεύση από την πολύ ενδιαφέρουσα επαναπροσέγγιση που μάς επιφυλάσσουν για το κομμάτι των No Doubt, στο οποίο η Gwen Stefani τραγουδούσε για τον τρόπο που η κοινωνία αντιμετωπίζει τις νέες γυναίκες ως “αδύναμες, μικρές” και εξαρτημένες από τους άνδρες. Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 1995, ως μέρος του τρίτου άλμπουμ των No Doubt “Tragic Kingdom”.

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes