ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Νέα ερωτηματικά για την απολύμανση στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος

Στη ΓΑΔΑ, για να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής, βρίσκεται η φερόμενη «ψυχολόγος» της Καρολάιν - που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά-. Συγκεκριμένα, καταθέτει.στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της. «Δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», ανέφερε χτες, η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η πρόεδρος δήλωσε πως ο σύλλογος Ελλήνων ψυχολόγων ζήτησε από την «ψυχολόγο» να προσκομίσει το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και με εξώδικο η ίδια απάντησε την Παρασκευή 4 Ιουνίου προέκυψε ότι δεν έχει τίποτε από τα δύο.

Η «ψυχολόγος» της Κάρολαιν υποστηρίζει πως: «Είναι τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει "ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο" για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά.» 

Οι λεπτομέρειες που έδινε η φερόμενη ως ψυχολόγος για τις συνεδρίες με το ζευγάρι αποτέλεσαν την αφορμή επιστολής του συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων που ζητά να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της. Αντικείμενο αστυνομικής έρευνας έχει γίνει το παρελθόν, οι επικοινωνίες, οι επαφές και οι δηλώσεις της γυναίκας που είχε απευθυνθεί η 20χρονη, προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά.

Το σπίτι ήταν βουτηγμένο στη χλωρίνη

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι το γεγονός ότι στο χώρο του εγκλήματος βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες από χλώριο, υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) και κιτρικό οξύ. Αυτό ενισχύει την άποψη ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν πολύ χρόνο στη διάθεση τους για να προλάβουν να σβήσουν τα ίχνη, το οποίο ωστόσο δεν ταιριάζει με την χρονική περιγραφή τέλεσης του ληστείας.

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes