ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Μελαγχολική διασκευή του ύμνου της Liverpool FC από την Λάνα Ντελ Ρέι

Η Λάνα Ντελ Ρέι κυκλοφόρησε μία μελαγχολική διασκευή του ύμνου της Liverpool FC «You'll Never Walk Alone», η οποία πρόκειται να προβληθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα της Premier League.

Το τραγούδι -που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο μιούζικαλ των Ρότζερς και Χάμερσταϊν, «Carusel»- έγινε ύμνος της ποδοσφαιρικής ομάδας όταν το διασκεύασαν οι Gerry & the Pacemakers τη δεκαετία του ’60.

Δημοσιεύοντας ένα lo-fi, ασπρόμαυρο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram της, η Ντελ Ρέι έγραψε στην ανάρτηση: «Δεν θα περπατάς ποτέ μόνος (You'll Never Walk Alone) - accapella. Για το νέο ντοκιμαντέρ για τη Liverpool x @liverpoolfc».

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με το ντοκιμαντέρ με θέμα την πρωταθλήτρια της Premier League παραμένουν άγνωστες, η Λάνα Ντελ Ρέι πρόκειται να κυκλοφορήσει το έβδομο στούντιο άλμπουμ της, «Chemtrails Over the Country Club»,  στις 10 Δεκεμβρίου ή στις 7 Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια παρουσίασε μόνο το πρώτο single, «Let Me Love You Like A Woman». man».

Share this:

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes