Το πρώτο Μουσικό Φεστιβάλ με κανόνες κοινωνικής απόστασης


Με πολλές live εκδηλώσεις να ακυρώνονται και επιχειρήσεις να ανοίγουν αργά εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοινώθηκαν σχέδια για το πρώτο κοινωνικά απομακρυσμένο Μουσικό Φεστιβάλ. Το Unlocked πρόκειται να διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Βόρεια Ιρλανδία.

Με διοργανωτές την ομάδα του Stendhal Festival, το Unlocked θα πραγματοποιηθεί με αυστηρά μέτρα υγιεινής και κοινωνικής απόστασης για να αποτραπεί η εξάπλωση νέων κρουσμάτων της COVID-19.

Το Φεστιβάλ δεν έχει λάβει, ακόμη, έγκριση από την κυβέρνηση, αλλά προς το παρόν προτείνεται να πραγματοποιηθεί στο Ballymutty Cottage Farm στις 21, 22, 28 και 29 Αυγούστου, με χωρητικότητα 500 έως 1.000 ατόμων άνω των 21 ετών.

Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εισιτήρια με διαμονή σε κάμπινγκ το Σαββατοκύριακο και εκτός του κάμπινγκ, με τον ιστότοπο της εκδήλωσης να παρουσιάζει μια περιοχή κάμπινγκ όπου αυστηρά δύο άτομα από το ίδιο νοικοκυριό ή από το ίδιο κοινωνικά προστατευμένο περιβάλλον να μπορούν να μοιραστούν μία σκηνή. Στις περαιτέρω προφυλάξεις περιλαμβάνονται έλεγχοι θερμοκρασίας κατά την είσοδο και αποστάσεις στις σειρές και στο κάμπινγκ.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη λεπτομέρειες, τα εισιτήρια για το Unlocked διατίθενται από τις 4 Ιουλίου στον επίσημο ιστότοπο του Φεστιβάλ.

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company στο θέατρο Πόρτα

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company, μετά την πρεμιέρα της στη Δανία, έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες on demand από τη σκη...