Η παλιά καλή Lady Gaga επιστέφει με το πολύχρωμο άλμπουμ «Chromatica»

Η παλιά καλή Lady Gaga επιστέφει με το πολύχρωμο άλμπουμ «Chromatica» για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. 
Το τελευταίο άλμπουμ της Lady Gaga ήταν το σάουντρακ για την ταινία του 2018 «A Star Is Born» και με αυτό κέρδισε πολλά βραβεία Grammy και το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι.
Στην αρχή της εβδομάδας, επιβεβαίωσε τις υποψίες των θαυμαστών της: στις 10 Απριλίου κυκλοφορεί καινούργιο άλμπουμ της, με τίτλο «Chromatica».
Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της πρόσεξαν τον τίτλο -γραμμένο με μικρή γραμματοσειρά, στη διαφήμιση που η ίδια χρησιμοποίησε για να ανακοινώσει, την περασμένη Παρασκευή, το καινούργιο σιγκλ της, «Stupid Love» -που έγραψε μαζί με τον Max Martin, στην πρώτη συνεργασία τους.

Το καινούργιο LP είναι το έκτο της και θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια. Παραγωγοί είναι η ίδια και ο   BloodPop. Τι είναι, όμως, Chromatica; Μιλώντας με τον Zane Lowe -τον Νεοζηλανδό DJ, τηλεοπτικό παρουσιαστή και μουσικό παραγωγό, για τον τίτλο του άλμπουμ και το τι σημαίνει για την ίδια, η Lady Gaga αναφέρθηκε σε αυτόν σαν να επρόκειτο για μια τοποθεσία: «Ζω στην Chromatica. Βρήκα τη Γη. Η Γη ακυρώθηκε. Ζω στην Chromatica. Η Chromatica είναι μια ψυχική κατάσταση, ένα σκεπτικό, μια διάθεση».

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company στο θέατρο Πόρτα

Η παράσταση «Commun» της ομάδας Creo Dance Company, μετά την πρεμιέρα της στη Δανία, έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες on demand από τη σκη...