ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η Χριστίνα Μπόμπα και η απογοητευτική εμφάνιση της στο The Voice

Η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο φετινό The Voice και δυστυχώς η φετινή της εμφάνιση μόνο θετικές εντυπώσεις δεν αφήνει. 
Στον αντίποδα ο ταλαντούχος Γιώργος Λιανός κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καλύψει την απειρία της και τα κενά.... αλλά μάταια. Δυστυχώς η απόδοση της είναι άκρως απογοητευτική... αφού κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει μια παγωμάρα επικρατεί στο Studio του ΣΚΑΙ.... και όχι άδικα. 
Οι couches κάθε φορά που τους απευθύνεται προσπαθούν να κρύψουν την αμηχανία τους ενώ πρόσφατα της ανάθεσαν το διάβασμα των tweets, αλλά ακόμη και εκεί τα αποτελέσματα προκαλούν μειδίαμα...
Πολλοί είναι οι ιθύνοντες που επιθυμούν να μειώσουν το τηλεοπτικό της χρόνο, αφού βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη... ενώ αυτοί που την επέβαλαν νιώθουν ήδη εκτεθειμένοι και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη φετινή τους επιλογή που  περίμεναν να είναι τηλεοπτική αποκάλυψη... αλλά αποδείχτηκε φιάσκο. 
Είναι κρίμα για τη Χριστίνα Μπόμπα που υπάρχουν δίπλα της άτομα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα, αντί να την προστατεύουν... 
Μέχρι τότε όμως υπομονή και περαστικά μας... 
Μπόμπα είναι θα περάσει...


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes