Μάρκος Σεφερλής: Η αλήθεια για τη συνεργασία με τον Acun και το άγνωστο ταξίδι του


Στον ΑΝΤ1 τον περιμέναμε, μέσω ΣΚΑΪ επιστρέφει!
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Μάρκος Σεφερλής δέχθηκε πρόταση από τον Acun Ilicali ώστε να αναλάβει ένα ιδιαίτερο talent show με έντονα στοιχεία stand up comedy και ιδιαίτερο ρόλο για τον ίδιο, μεταξύ κριτή και παρουσιαστή .
Σύμφωνα με πληροφορίες του People, πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συναντηθεί με τον Τούρκο παραγωγό στα γραφεία της εταιρείας Acun Medya στην Κωνσταντινούπολη.
«Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Εξάλλου, οι συνεργάτες του Acun Ilicali έχουν μεταφέρει στον παραγωγό πως ο Σεφερλής είναι δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο, καθώς δεν πέφτει καρφίτσα στις παραστάσεις του. Επιπλέον, άνθρωποι της Acun Medya έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Μάρκου Σεφερλή στην τηλεόραση. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος του ραντεβού. Ο Acun Ilicali πρότεινε στον Μάρκο Σεφερλή να είναι ο leader σε ένα
τηλεοπτικό show.  Και λέω leader, διότι πρόκειται για ένα show της Acun Medya στο οποίο θα γίνονται διάφορα σκετσάκια με την επιμέλεια του Μάρκου Σεφερκλή. Συνεπώς δεν θα είναι ο παρουσιαστής, αλλά ο άνθρωπος- ορχήστρα του show» αποκαλύπτει πηγή του ρεπορτάζ.
Οι δυο άντρες, σύμφωνα πάντα με το People, φαίνεται πως ήρθαν σε τελική συμφωνία. Αυτό που μένει είναι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, καθώς η Acun Medya επιθυμεί να βγει το συγκεκριμένο show στον αέρα του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής» || εκδόσεις Μεταίχμιο

«Ένας διαφορετικός τυμπανιστής», το πρώτο μυθιστόρημα του Αφροαμερικανού Γουίλιαμ Μέλβιν Κέλι (1937–2017), κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετα...