ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Το Sales Seminar στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας!

Έντονο το ενδιαφέρον των ξενοδόχων για το εκπαιδευτικό σεμινάριο Sales Seminar που ταξιδεύει σε διάφορους προορισμούς και παρουσιάζει με άμεσες και σαφείς μελέτες περιπτώσεων, τους σύγχρονους τρόπους αύξησης των κερδών ενός καταλύματος.

Πέντε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η κάθε μια καταξιωμένη σε διαφορετικό πεδίο, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν δημιουργήσει μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στην τουριστική ανάπτυξη.

Η προσέλευση και το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τους τέσσερις προορισμούς όπου έχει ήδη παρουσιαστεί το Sales Seminar. Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη και Ρόδος, υποδέχθηκαν τη δράση η οποία τελούσε κάθε φορά υπό τη συνδιοργάνωση των κατά τόπους επίσημων φορέων (δήμοι, ενώσεις ξενοδόχων, τουριστικοί οργανισμοί).

Για το διάστημα 19 Νοεμβρίου – 21 Νοεμβρίου 2018, οι ομιλητές του Sales Seminar έχουν προσκληθεί από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort. Πρόκειται για έναν σημαντικό εκπαιδευτικό θεσμό στον τουριστικό κλάδο που φέτος διοργανώνεται για 8η φορά. Το Sales Seminar περιλαμβάνεται στις επιμορφωτικές εισηγήσεις που θα να παρουσιαστούν στους περίπου 800 συμμετέχοντες. 
 
Η Aqua Vista Hotels, πρωτοπόρος στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, η WebHotelier, που εξειδικεύεται σε τεχνολογικά συστήματα που αφορούν τον τουρισμό, η Marinet που ασχολείται με την online παρουσία ενός ξενοδοχείου, η καινοτόμα εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt Contemporary Art Platform που ειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό και το DNA Travel που ειδικεύεται στις βιωματικές περιηγήσεις συνεργάζονται και οργανώνουν μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, στα οποία θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την πείρα, την εξειδίκευση και την έμπνευσή τους.

Εκ μέρους της Aqua Vista Hotels, η Σοφία Ματζουράνη θα προσφέρει σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σημασία της σωστής διαχείρισης κρατήσεων και της δημιουργίας ενός brand το οποίο θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα εκτοξεύσει τα κέρδη παρουσιάζοντας επιτυχημένα case studies του Ομίλου. Ο Βίκτωρας Μάτσας της WebHotelier θα μιλήσει για τις νέες τεχνολογίες για απευθείας online κρατήσεις στα ξενοδοχεία. Ο κύριος Αλέξανδρος Δαμίγος εκπροσωπώντας τη Marinet θα αναλύσει τα εργαλεία Orange Cloud PMS, Hotelier CMS & RateParity.com για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων.
Η Κέλλυ Αθανασιάδου από την #Rest@rt Contemporary Art Platform θα αναπτύξει τον ρόλο του Πολιτιστικού Τουρισμού σαν ένα αποτελεσματικό εργαλείο, ώστε μια μονάδα να κερδίσει τον ανταγωνισμό και επίσης να μεγιστοποιήσει το guest experience του πελάτη της.
Ο Ιάκωβος Σαχάς απο DNA Travel θα μοιραστεί την εμπειρία του σχετικά με τα πλεονεκτήματα που αποκτά ένα ξενοδοχείο προσφέροντας στους επισκέπτες του εναλλακτικές βιωματικές εμπειρίες που παρουσιάζουν την τοπική κουλτούρα.

Καλεσμένος ομιλητής στην Καλαμάτα, θα είναι και ο Χάρης Μπρουσαλιάν από το Greek Travel Pages, o οποίος θα μιλήσει για τη σημασία και τους τρόπους δημιουργίας περιεχομένου στην οργανική κατάταξη μιας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

πληροφορίες:
τηλ: 6942560757
info@sales-seminar.info


Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 AthensIn. Designed by OddThemes