Χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι του Power of love λίγο πριν το γάμο

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας ήταν οι μεγάλοι νικητές του Power of Love και όλοι μιλούσαν για το αγαπημένο ζευγάρι. 
Μετά από πολλούς μήνες ως ζευγάρι, οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ενώ όλοι περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Στέλλα Μιζεράκη μέσω Insta Story, ανακοίνωσε τον χωρισμό τους και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που τους έδειξε. Αναλυτικά η Στέλλα Μιζεράκη, έγραψε:  Αγαπημένοι μου, φίλες και φίλοι, όπως γνωρίζετε τα είδη των ανθρωπίνων σχέσεων είναι πολλά και ένα από αυτά είναι η ερωτική σχέση η οποία μερικές φορές έχει και ημερομηνία λήξης… Άλλωστε λένε πως τίποτα δε διαρκεί για πάντα… Σήμερα λοιπόν θέλω να σας ανακοινώσω ότι η ερωτική μας σχέση με τον Πάνο κάπου εδώ τελειώνει και ίσως γεννιέται μία φιλία.
Όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να διατηρηθεί μια σχέση, θεωρώ πως είναι καλύτερο να διατηρείς πλέον φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που έχεις ζήσει όμορφες στιγμές. Και μην ξεχνάτε… η δύναμη της αγάπης δεν αφορά μόνο την ερωτική αγάπη αλλά και την φιλική, την αδελφική, την μητρική, την πατρική και κάθε μορφή αγάπης… Αλλά πάνω απ΄όλα μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας!!! Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Πάνο για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και αισθάνομαι τυχερή που γνώρισα έναν θετικό άνθρωπο σαν εσένα, μα πάνω απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά όλους εσάς για την αγάπη και την στήριξή σας στο Power of love και επειδή συνεχίζεται να μας στηρίζεται στη μετέπειτα πορεία μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Πέθανε ο διάσημος ράπερ DMX

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός Ερλ Σίμονς, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα DMX ή Dark Man X, πέθανε, την Παρασκευή, σε ηλικία 50 ετών σε ν...