Μεγάλο ρεκόρ των Beatles ξεπέρασε ο Καναδός ράπερ Drake


Αφού έγινε το πρώτο άλμπουμ που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο stream στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το «Scorpion» του Drake έρχεται να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ που κατείχαν οι Beatles από το 1964.
Σύμφωνα με το Billboard, και τα 25 κομμάτια του άλμπουμ του Καναδού ράπερ βρίσκονται στα 100 πιο δημοφιλή τραγούδια του Billboard εκ των οποίων τα επτά στην πρώτη δεκάδα, ρεκόρ που κατείχαν οι Beatles, όταν, το 1964, είχαν πέντε τραγούδια στην πρώτη δεκάδα της λίστας από το άλμπουμ τους «Fab Four».
Από τα 25 τραγούδια του πέμπτου στούντιο άλμπουμ του τραγουδιστή από το Τορόντο, το «Nice For What» παραμένει πρώτο στη λίστα για 6η εβδομάδα.

Ο Drake, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Aubrey Drake Graham, ήταν ήδη το 2016 ο πιο επιτυχημένος μουσικός του έτους. Tώρα, με το νέο του διπλό άλμπουμ «Scorpion», δίνεται μία νέα ώθηση στην καριέρα του και τις πωλήσεις των δίσκων του.

Με την κυκλοφορία του δίσκου ο 31χρονος ράπερ επιβεβαίωσε και τη φήμη ότι έχει αποκτήσει έναν γιο, ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομα της μητέρας του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακρόπολη : Μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Μανώλη Γλέζου και Απόστολου Σάντα

Πινακίδα με την αναγραφή των δύο ονομάτων του Μανώλη Γλέζου και του Απόστολου (Λάκη) Σάντα θα τοποθετηθεί στη βόρεια κλιτύ, στο σημείο από τ...