Η Μαρίζα Ρίζου και η «Μεγάλη Γιορτή» ταξιδεύει στο «Passport Κεραμεικός»

Η Μαρίζα Ρίζου γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με την πιο «Μεγάλη Γιορτή» στο Upstairs του «Passport Κεραμεικός».
Λίγες ημέρες μετά την άφιξη του δεύτερου προσωπικού δίσκου της με γενικό τίτλο «Μεγάλη Γιορτή», που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός ανασυνθέτει τα ακούσματα και τις μελωδίες του στη σκηνή για τέσσερα μόνο βράδια Σαββάτου.
Τα κυριότερα στοιχεία από την προσωπικότητα και την ερμηνευτική έκφραση της Μαρίζας Ρίζου, δηλαδή η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός, είναι διάχυτα μέσα στο άλμπουμ χωρίς την ύπαρξη συγκεκριμένου μουσικού ύφους.
Το ίδιο κλίμα θα επικρατήσει και στις παραστάσεις της «Μεγάλης Γιορτής» που θα ακολουθήσουν, οι οποίες θα γεμίσουν φως, ζωντάνια και αισιοδοξία τον Κεραμεικό.

Από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και για 4 μόνο Σάββατα (19 & 26 Νοεμβρίου και 3 & 10 Δεκεμβρίου) στο Upstairs του «Passport Κεραμεικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η θεματική έκθεση του Γιάννη Καρδάση με τίτλο «Half A Person» παρουσιάζεται την Πέμπτη 22 Μαρτίου στο Ρομάντσο

Η Διεθνής Πλατφόρμα Τέχνης& Πολιτισμού KROMA, συνεχίζει το καλλιτεχνικό της project “KROMA One-Off: Εκθέσεις μιας μέρας”. Η θεμα...