Στην Ικαρία το Game of Thrones;

Ομάδα από την παραγωγή του Game Of Thrones φαίνεται να πέρασε κάποιες μέρες στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Ικαρία, κάνοντας ρεπεράζ σε περιοχές για πιθανά γυρίσματα του πέμπτου κύκλου της σειράς, που θα προβληθεί το 2015.
Η ομάδα, πριν από δύο εβδομάδες, φωτογράφισε το Κάστρο του Κοσκινά, διάφορες γειτονικές περιοχές, καθώς και άλλα μνημεία της Ικαρίας όπως το Δράκανο.
Το Kάστρο του Κοσκινά είναι φρούριο Βυζαντινής εποχής που σώζεται σήμερα σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού και όπως φαίνεται, έπαιξε σημαντικό αμυντικό ρόλο στο νησί. Ήταν το επικρατέστερο και σημαντικότερο από τα υπόλοιπα φρούρια της Ικαρίας και για αυτό πήρε και το όνομα Κάστρο της Νικαριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάστρο θα χρησιμοποιηθεί για να απεικονίσει αντίστοιχο φρούριο στο Dorne, το νοτιότερο τμήμα του Westeros, όπου θα γίνει και κάποια μικρή μάχη. Η γεωμορφολογία των δύο αυτών κάστρων φαίνεται να συμπίπτει και να διευκολύνει έτσι την αναπαράσταση των έργων του George R.R. Martin.
Η παραγωγή έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα γίνουν γυρίσματα στην Ισπανία. 
Φυσικά η παραγωγή θα πρέπει να λύσει πρώτα κάποια θέματα που σίγουρα θα προκύψουν με την αρχαιολογική υπηρεσία και το επαρχείο της Ικαρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

«Το φιλί» του Ηλία Παπαηλιάκη στην πλατεία Αυδή

Η Αθήνα συνιστά τον πυρήνα των δράσεων του Ιδρύματος Ωνάση: ο συνδυασμός πόλης και πολιτισμού, ο πολίτης ως δημιουργός και ο δημιουργός ως π...