Δέκα τυχεροί κερδίζουν το ταξίδι της ζωής τους από Αμερικανική εταιρία

Ακούγεται σαν ψέμα; Κι όμως είναι αλήθεια για λίγους μόνο τυχερούς! Συγκεκριμένα δέκα τυχεροί νικητές ενός διαγωνισμού που χρηματοδοτείται από την εταιρεία Tepui Tents, θα πραγματοποιήσουν το ταξιδιωτικό τους όνειρο.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας Year Of Endless Adventure, η Tepui βραβεύει 10 φιναλίστ με την ευκαιρία να κάνουν το ταξίδι της ζωής τους με 2.000 δολάρια και μια συλλογή νέων ελαστικών (μαζί με την σκηνή – σήμα κατατεθέν τους που τοποθετείται στην οροφή του αυτοκινήτου). Οι φιναλίστ μπορούν να επιλέξουν τη δική τους περιπέτεια, οπότε ανοίξτε τους χάρτες και ετοιμαστείτε.
Εάν υπάρχει μια παγίδα σε αυτό το ονειρεμένο δώρο, είναι πως οι τυχεροί θα πρέπει να βγάλουν φωτογραφίες, βίντεο και να μοιραστούν το ταξίδι τους με την Tepui, κάτι που είναι δίκαιο αν φανταστεί κανείς το πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι το ταξίδι.

Προκειμένου να πάρει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να γράψει μια σύντομη περίληψη του πώς φαντάζεται την ιδανική περιπέτεια.
Follow me: Instagram | Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Κιβωτός στη Γκαλερί Σκουφά

Πατώντας ευρηματικά πάνω στους άξονες της μνήμης, του ταξιδιού και της υβριδικής αποτύπωσης, ο Βασίλης Πέρρου –καλλιτέχνης με παρουσία σ...