«Ο λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία»

Η best seller τριλογία του Τζέιμς Ντάσνερ, «Ο λαβύρινθος», ολοκληρώνεται και στη μεγάλη οθόνη με το τρίτο και τελευταίο μέρος της, μέσα από το θρίλερ φαντασίας του Ουές Μπολ, με τους Ντίλαν Ο' Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο, Τόμας Μπρόντι - Σάνγκστερ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Άινταν Γκίλεν, Κι Χονγκ Λι, Μπάρι Πέπερ, Ουίλ Πούλτερ και Πατρίσια Κλάρκσον. Στο φινάλε της ιστορίας, ο Τόμας αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς, η οποία έχει αποδράσει από τον λαβύρινθο, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή της. Τα μέλη της, προκειμένου να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν σε έναν ελεγχόμενο λαβύρινθο, που μπορεί να αποδειχτεί πιο θανάσιμος από όλους.

«Υπάρχουν πράγματα, που δεν είναι ακριβώς όπως στο βιβλίο, αλλά είναι εμπνευσμένα από αυτό» εξηγεί ο σκηνοθέτης της ταινίας, με τον συγγραφέα να σημειώνει: «Οι θαυμαστές του βιβλίου είναι πολύ αφοσιωμένοι και πιστοί στις ιστορίες, ωστόσο κάποια πράγματα δουλεύουν καλύτερα στον κόσμο του σινεμά. Ο Ουές Μπολ ήταν καταπληκτικός στο να βρει ποια είναι αυτά, και γι’ αυτό πιστεύω ότι οι θαυμαστές των βιβλίων θα αγκαλιάσουν τις δημιουργικές παρεμβάσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

It’s always show time στο θέατρο Αλκμήνη

To Α rmani Musical Theater Center παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παραγωγή, It ’ s always show time     στο θέατρο Αλκμήνη ( Αλκμ...