Ονειρικές "αναμνήσεις" από τη Μάνια Βλαχογιάννη

Η Μάνια Βλαχογιάννη είναι μια αξιόλογη και πολυτάλαντη λυρική – crossover ερμηνεύτρια, στιχουργός, συγγραφέας και ηθοποιός, η οποία έχοντας μια μακρόχρονη καλλιτεχνική πορεία με πολλές και σημαντικές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό στο ενεργητικό της, μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο «Memories». Το νέο της τραγούδι είναι μελωδικό και ρομαντικό και σίγουρα θα χαραχτεί βαθιά στη μνήμη μας, αφού με το πρώτο άκουσμα θα σε κάνει να βιώσεις την χαμένη αθωότητα των πιο γλυκών σου αναμνήσεων.
Μια Crossover Jazz μπαλάντα σε στίχους της Πάρις Καρβούνη και σε μουσική του δυναμικά ανερχόμενου συνθέτη και ερμηνευτή Τάσου Πέτσα καθώς προηγούμενες κυκλοφορίες του κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε παγκόσμιο επίπεδο κατακτώντας θέσεις σε charts όπως το Billboard, το Euro 200 και στα iTunes Charts σε Ευρώπη και Ασία, θέλοντας να συνεχίσει την διακεκριμένη και ανοδική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Δεν ήσουν ποτέ εδώ»

Στο θρίλερ μυστηρίου της Λιν Ράμσεϊ, με τους Χοακίν Φίνιξ, Εκατερίνα Σαμσόνοφ, Αλεσάντρο Νίβολα, Άλεξ Μανέτ, Τζον Ντόμαν και Τζούντιθ Ρό...