Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει νέο έργο για το σινεμά;

Τη νέα του κινηματογραφική ταινία φαίνεται να ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μάλιστα πρόκειται για ερωτικό θρίλερ.
Σύμφωνα με το έγκυρο Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με το έργο να έχει πολλές ανατροπές και σκοπό να καθηλώσει τους θεατές.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη κάποια ονόματα στο μυαλό του για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, που ανήκουν σε ηθοποιούς με τους οποίους έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ όπως πάντα θα υπάρξει και κάποιο πρόσωπο έκπληξη σε ρόλο κλειδί, όπως έγινε με την Andrea Osvárt στην ταινίας «Ένας άλλος κόσμος».

Επίσης, άνθρωποι από το περιβάλλον του είπαν στην εφημερίδα ότι ο ίδιος σκέφτεται μέσα στο 2018 να ξεκινήσει τα γυρίσματα στους Παξούς, τους οποίους αποκαλεί «δεύτερο σπίτι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η Dépôt Art gallery εγκαινιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα : «η Τέχνη, ο Εαυτός μου»

Η Dépôt Art gallery (Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι) εγκαινιάζει την  Τρίτη, 27  Μαρτίου 2018 και ώρα 8 μ.μ. έως 11:30 μ.μ. την ομαδική εικα...